Жена, мечтаеща за силно семейство, трябва да се грижи не

...
Жена, мечтаеща за силно семейство, трябва да се грижи не
Коментари Харесай

Седем неща, за които всеки мъж мечтае - каква трябва да е идеалната съпруга

Жена, мечтаеща за мощно семейство, би трябвало да се грижи освен своите потребности.
Защото можете да задържите един мъж, единствено в случай че не пренебрегвате неговото мнение и ползи. Само по този начин ще поддържате взаимната обич и ще избягвате пререканията.
Мъжете знаят доста добре какви черти би трябвало да има идеалната за тях брачна половинка и множеството от тях търсят точно такива дами, които въображението им към този момент е изрисувало. От своя страна, дамите, с цел да завоюват вниманието и любовта на представителите на мощния пол, не трябва да не помнят, че мъжете имат единствено една потребност и тя е да обичат и да бъдат обичани. Но зад тази елементарна фраза се крие доста и тъкмо впускането в елементи подсигурява хармонична и щастлива връзка.

Бъдете му заслужен сътрудник
Една жена би трябвало да бъде заслужен сътрудник за своя мъж. Щастието се крие в способността на съпрузите да се доверят един на различен, да си оказват помощ и да бъдат взаимозаменяеми. Именно това е доста ценено от мъжете. Една жена сътрудник ще изслушва брачна половинка си, ще се интересува от всичко, обвързвано с него и ще му оказва помощ без прояви и без да прави нелепости. Мъжете рядко напущат такива съпруги.

Бъдете негово ентусиазъм
Важно е мъжът да бъде посрещнат вкъщи от жена, която може да въодушеви. Такава, която да не жали нито сили, нито време, нито средства. Правилно подбраните похвали, незабележимите операции, умеенето да насочите обичания си в вярната посока, всичко това трансформира дамата в муза. А музите, от своя страна, непретенциозно стоят настрани и се усмихват победоносно, тъй като бракът им е мощен, а мъжът ги обича и им е непроменяемо предан.

Създайте му комфорт
За мъжа е значимо да се върне в къща, където е обичан и скъп. Комфортът, основан от ръцете на обичаната му, ще е магнитът, който го притегля. Магнитът, който ще го спре да стартира да мисли за връзка отвън фамилията. И не се заблуждавайте - мъжете виждат всички дреболии, просто не са толкоз разговорливи по природа. Но техните дейности, целувки и други прояви на откровена обич, приказват сами за себе си: неговите потребности са задоволени и той ще направи същото за своята жена.

Не изпускайте юздите на пристрастеността
Страстта наложително би трябвало да участва в живота на сътрудниците. Важно е мъжът да е сигурен, че обичаната му го обича, има вяра му и го желае.

Покажете безрезервност
Мъдрите дами знаят по какъв начин да покажат на мъжа, че е най-хубавият. Те се гордеят със брачна половинка си и това в никакъв случай няма да се промени. При никакви условия. Мъжете не се нуждаят от думи, а от каузи. „ Няма да ти изневеря “ не прави работа. Нужни са дейности, които безмълвно потвърждават предаността към обичания.

Бъдете му другар
Жена, която умее да е същински другар, е Божи подарък за всеки мъж. Тя го приема с всички дефекти и не го укорява за тях. Такива сътрудници не „ дърпат чергата към себе си “, а съжителстват спокойно, променяйки се дружно към по-добро.

Бъдете неговата визитка
Мъжете имат потребност да се „ похвалят “ с жена си. Гордо да я показват пред света – пред другари, бизнес сътрудници и родственици. Една добре поддържана, деликатна, спокойна и осъзната брачна половинка ще получи от своя мъж всичко, което заслужава. Грижата, доверието и любовта в никакъв случай няма да си отидат от такива двойки.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР