Жена катастрофира във Враца заради джигит с БМВ, който я

...
Жена катастрофира във Враца заради джигит с БМВ, който я
Коментари Харесай

Ексклузивно! Жена катастрофира посред нощ във Враца заради джигит с БМВ /снимки/

Жена катастрофира във Враца поради джигит с БМВ, който я засякъл, научи извънредно организация BulNews. 
Инцидентът е станал в нощта на неделя против понеделник. Млада майка правела завой на светофарите на „ Космос “, когато била изпреварена с мръсна газ от друга кола. За да избегне удар с нея, дамата свила внезапно кормилото, возилото се поднесло на мокрия от дъжда асфалт и се забило в защитните ограждения на бул. „ Демокрация “. 
Виновникът за произшествието даже не спрял, с цел да ревизира дали дамата е добре. Тя обаче съумяла да види марката – БМВ, и откакто извикала полиция дала сведения на униформените, с цел да издирят водача. 
На идващия ден в локалния уебсайт „ Зов нюз “ излезе материал за произшествието. „ Журналистите “ си създали съчинения по картинка и написаха, че дрифтър е отнесъл огражденията. Потърпевшите обаче се свързаха с осведомителния водач на Северозапада, с цел да разкрият истината за случая. 
Хората са безапелационни, че ще изискат инспекция, която да откри дали асфалтът на кръстовището дава отговор на стандартите, защото на мястото постоянно стават произшествия. Качественият надзор ще покаже дали има проблем с настилката или повода за произшествията е безотговорността на водачите, които не стопират да дават газ до дупка по улиците на града. 
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР