Жена беше осъдена на седем години затвор, след като призна,

...
Жена беше осъдена на седем години затвор, след като призна,
Коментари Харесай

Осъдиха жена, отрязала мъжествеността на любовника си

Жена беше наказана на седем години затвор, откакто призна, че е отрязала пениса на любовника си, като го е подмамила да мисли, че ще извърши полов акт с него.

Тя убедила колегата си, който също по този начин ѝ бил шеф, да покрие очите си със салфетка, с цел да му направи орална обич, потвърждавайки, че не желае той да гледа, тъй като това я карало да се усеща неловко.

След това извадила нож, който била скрила в джоба си, и отрязала мъжествеността му.

Woman who cut off lover's penis by tricking him into thinking she was going to perform a sex act is jailed for seven years
— Daily Mail Online (@MailOnline)
Освен че излизала с мъжа, който тя осакатила, той бил и неин началник в бар наоколо до Барселона. Те се виждали от четири години.

Мъжът, който идва от Бангладеш, където има жена и деца, е идентифициран само като Абдул, и към момента чака протеза.

Прокурорите считат, че любовницата му може да е работила от ревнивост, защото той възнамерявал да се върне в родината си.

Осъдената жена, известна единствено като Таня, е наказана да заплати на някогашния си началник и сътрудник 250 000 евро обезщетение.

Първоначално тя уточни, че се пледира за почтена при започване на процеса в провинциалния съд в Аудиенсия в Барселона, преди да промени решението си и да признае виновността си след къс диалог с юриста си.

Инцидентът с отрязването на пениса се случил на 31 май 2021 година

Мъжът изтичал до близкия полицейски сектор и бил откаран по неотложност в болница за незабавна интервенция за прикрепване на мъжествеността му, която била неуспешна.

Твърденията на дамата, че е работила, с цел да се отбрани по време на полово принуждение, бяха отхвърлени и същинската история излезе нескрито с помощта на запис от камери за видеонаблюдение.

Нападателката към този момент е излежала две години зад решетките като арест, преди да бъде пусната под гаранция преди планувания за през вчерашния ден развой. Времето, което е излежала, ще бъде взето поради, с цел да се дефинира за какъв брой дълго би трябвало да се върне в пандиза.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР