Желанието за отмъщение е естествено. Само колко планове влизат в

...
Желанието за отмъщение е естествено. Само колко планове влизат в
Коментари Харесай

Най-доброто отмъщение за всички, които са ти причинили болка

 момиче-в-приказна-страна

Желанието за възмездие е естествено. Само какъв брой проекти влизат в главата ни когато са ни предизвикали болежка и желаеме да се отплатим със същата монета. Но…

Най-доброто възмездие е да работиш над себе си. Забрави за това, което е направил този човек. Позволи това да направи кармата, тъй като тя сигурно ще го застигне. А ти се концентрира върху това да станеш по-добра своя версия.

Научи се да разрешаваш на своите отрицателни страсти или яд да те зареждат с нещо по-продуктивно, размени тази сила за нещо, което ще ти носи изгода. Например тренирай, измисли нещо изобретателно или просто пробвай нещо ново, което ще те разсее.

Най-доброто възмездие е да не се тревожиш за това какво мислят другите, да не им позволиш постъпките им да ти повлияят, да не виждаш себе си през техните очи, да не се стараеш да ги впечатлиш толкоз мощно, да не ги смяташ за по-добри от теб, единствено тъй като те имат нещо, което ти нямаш.

Работи над себе си, тъй като ти имаш единствено себе си и никой няма да те направи по-добра с изключение на теб самата. Ти си собствен личен шедьовър, въпреки и не всеки да го прави оценка, само че не би трябвало в никакъв случай да спираш да работиш над него и да го усъвършенстваш.

Най-доброто възмездие е да се научиш да пускаш, а не да задържиш. Да пускаш значи да освобождаваш себе си.

Понякога имаме неприятно мнение за себе си и се държим за нещо, което може да саботира нашето благополучие или за хора, които не ни ценят и не ни обичат същински.

Но когато се научиш да се разделяш със обстановки или хора, които усложняват живота ти, това значи, че си достигнала нужното равнище на обич към себе си.

Ти си уверена в качествата си да започнеш всичко отначало и да намериш някой по-добър. Учиш се да бъдеш мощна, смела и да не се боиш от незнайното. Знаеш по какъв начин да се оправиш с всичко, което се случва в живота ти.

Най-доброто възмездие е да обичаш себе си, до момента в който не станеш оня човек, който искаш да бъдеш. Да обичаш себе си неидеална. Да се учиш от своите неточности. Да знаеш, че те не те дефинират, както и твоето минало.

Да обичаш живота си с всички комплицирани и радостни моменти. Да вярваш, че ти си там, където би трябвало да бъдеш, съсредоточавайки се върху хубавото, което имаш, а не да се мразиш за това, че не живееш по този начин, както искаш.

Най-доброто възмездие е да се научиш да бъдеш удовлетворена и щастлива, даже в случай че всички са срещу теб.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР