Жълти медии отново лъжат за баснословната ми заплата, апартаменти в

...
Жълти медии отново лъжат за баснословната ми заплата, апартаменти в
Коментари Харесай

Скандал в NOVA: Съсипаха репутацията на Ани Салич

„ Жълти медии още веднъж лъжат за баснословната ми заплата, жилища в София и по света, дворец в Рударци и волво за 100 хиляди... Ще пристигна Видовден за всички, които се хранят от откровени неистини.

Моят дворец е едноетажна сглобяема къща, имам един апартамент в София и карам кола, създадена 2011 и оценена от застрахователя ми за 10 хиляди евро. Работя всеки божи ден повече от 30 години, а към този момент 20 съм водеща на вести, заплащам си налозите, грижа се сама за децата си и нямам никакви богати любовници “.

Така изригна в обществените мрежи звездата на Нова телевизия – Ани Салич във връзка изказванията, че имала къщи в Белград и Благоевград и била преди всичко по парцели измежду водещите.

Като доказателство за думите си Салич сподели дома си и талона на автомобила си в Интернет.

„ Служител съм на частна медия с транспарантни притежатели – сполучливи предприемачи, които сигурно няма да хвърлят непотребни пари напразно. Как може толкоз доста години да лъжат и ненавиждат, а и освен това – да имат стотици хиляди читатели тези вестници? Няма да схвана. Но знам, че правдивост има. И то тук, на земята, а не на небето “, гневна е водещата, цитира „ България Днес “.

Доколкото се знае, някогашният мъж на Ани – Бранко Салич, не поема прехрана за двете им деца и тя сама се грижи за тях. Синът на водещата учи компютърни технологии в Холандия. Последния си рожден ден майка му избра да прекара точно при него – в Амстердам, където заведе и сестра му. 13-годишната Хана пък е още ученичка в Италианския колеж в Горна баня.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР