Изявлението е във връзка с течащо разследване с участие на

...
Изявлението е във връзка с течащо разследване с участие на
Коментари Харесай

Окръжният прокурор на Бургас: Областният съвет на ДПС в Бургас не е обект на разследване от Прокуратурата

Изявлението е по отношение на течащо следствие с присъединяване на немските управляващи

Обективно погрешно е поднесена информация за това, че полиция е атакувала Областния съвет на Движение за права и свободи в Бургас, от където се изнасят папки с документи. За това настояха да уточнят от пресцентъра на Окръжна прокуратура в Бургас.



„ Ние изпълняваме европейска заповед за следствие от Федерална република Германия с присъединяване на немските управляващи, които проверяват злоупотреби, свързани с трудовото законодателство на Федерална Република Германия. Обект на следствие са няколко търговски сдружения на територията на цялата страна, едното от които е със притежател и шеф - лице, което е наемател на помещение, находящо се в съседство с централата на Движение за права и свободи ”, съобщи окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев.

Той акцентира, че това няма нищо общо с политическата партия Движение за права и свободи, с нейната политическа активност, с Областния ѝ съвет и с пространствата, употребени от нея. Обект на процесуалните дейности по следствието е само и единствено лице в персонално качество - и като шеф, и като притежател на комерсиално сдружение, което е употребило помещението в съседство с централата на Движение за права и свободи.
 На втория етаж вляво, под табелата, е офисът на Движение за права и свободи. От помещението вдясно са изнесени досиетата, за него знаем, че е употребено от Фатме Юнуз
„ Това е, което мога да кажа по тематиката и моята задача е да не се манипулира тази информация ”, сподели окръжният прокурор.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР