Разграждането в последните десетилетия тече с пълна сила, това трябва

...
Разграждането в последните десетилетия тече с пълна сила, това трябва
Коментари Харесай

Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС

Разграждането в последните десетилетия тече с цялостна мощ, това би трябвало да бъде прекъснато, съобщи тя пред симпатизанти на открита сцена „ Охлюва “ в Морската градина

Ваня Григорова откри предизборната акция на Коалиция „ Солидарна България “ в Бургас. На събитие, провело се на открита сцена „ Охлюва “ в морския град, Григорова, която е претендент и за евродепутат, показа на необятната общност листата на обединението за идните изключителни парламентарни избори и изброи някои от главните цели на „ Солидарна България “, които целят решаването на значими проблеми.

Преди формалното разкриване на акцията Григорова и всички 18 кандати за народни представители от листата се разходиха из Морската градина на Бургас, с цел да се срещнат очи в очи с евентуални гласоподаватели.

„ Тръгваме с настройката да влезем в Народното събрание с допустимо най-голяма група, с цел да можем да задаваме някои от основните тематики, значими за българските работещи жители – те са приоритет за нас, само че за жалост нямат парите, с цел да си купуват законите и благоволението на ръководещите. Разграждането в последните десетилетия тече с цялостна мощ. В Бургаска област през 1990 година са живеели 830 000 индивида. 30 години по-късно тази численост е 380 000. Спадът е с повече от 50%. Това е диагноза за политиката, която се води в последните десетилетия -–политика на оттегляне на страната от стопанската система, политика на раздържавяване “, сподели Ваня Григорова.
  Ваня Григорова се срещна очи в очи с хората на Бургас, излезли да се порадват на слънчевото време в днешния съботен ден
Водачът на листата на „ Солидарна България “ в Бургас Иван Кирилов разказа главните цели, които той и екипът му ще си слагат за развиването на района. „ Листата ни е прелестна сплав от опит и младост, междинната възраст е 35 години. В нея има много специалисти с богата професионална подготовка и потенциал. Ние ще целим да запазим работната ръка в района, младите да остават тук, както и да запазим обществените придобивки на служащите. Важно е да не се раздържавява държавното пристанище и всички типове активност да бъдат под шапката на страната или общината “, сподели Кирилов. Той е и ръководител на федерацията на транспортните служащи към КТ „ Подкрепа “.
 Водачът на листата на Коалиция " Солидарна България " Иван Кирилов  От 1990 година до момента популацията в Бургаска област се е стопило с над 50%, това е диагноза за ръководството в последните десетилетия, акцентира Ваня Григорова
Повече вижте и чуйте в нашето видео:



Ето я и цялостната листа за народни представители на Коалиция „ Солидарна България “ за Бургас:

101. Иван Кирилов - ръководител на федерацията на транспортните служащи към КТ „ Подкрепа “.
102. Невен Каравасилев – еколог
103. Кремена Петрова – бизнесмен
104. Милка Бодурова – икономист
105. Кета Лефтерова – административен експерт
106. Габриела Богданова – съветник недвижими парцели
107. Иван Тодоракев – експерт горско и ловно стопанство
108. Мария Тончева – управител недвижими парцели
109. Наталия Ангелова – менидърж в петролна компания
110. АЛександра Мукарева – маркетинг съветник
111. Мария Димитрова – стопанка
112. Пламен Николов – някогашен фуболист, воин от Съединени американски щати 1994 година
113. Елеонора Кирякова-Узунова – частен бизнес
114. Светлозара Богдева – управител в туризма
115. Анна Илиева – здравен управител
116. Снежана Георгиева – маркетинг управител
117. Тодор Тодоров – туроператор
118. Стоян АЛексиев – старши управител на Семеен кодекс към БФС

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР