Радвам се, че има и такива деца“, каза тяхна съседка,

...
Радвам се, че има и такива деца“, каза тяхна съседка,
Коментари Харесай

Три момчета от бургаския ж.к.“Зорница“ направиха нещо нечувано

„ Радвам се, че има и такива деца “, сподели тяхна съседка, която е очарована от акцията им

Николай, Красимир и Алекс са на 15 години и вместо да си губят времето с безсмислено висене в тик-ток и другите обществени мрежи, са се заели да създадат нещо положително.

От няколко дни те почистват пространството пред блок 18 в ж.к. “Зорница “. Работят с обсег и голямо предпочитание, а резултатът е налице за всички. За самодейността оповестиха техни съседи посредством рубриката " ".

„ Децата са окуражени за облагородяването на региона към блока. Имаше треви до кръста и те се хванаха. Тяхна бе самодейността. Ние им оказваме помощ единствено с инструкции. За малко време свършиха доста работа, за което им благодарим, сподели Генчо Биволарски, домоуправител на блок 18 в ж.к. “Зорница “.

Той означи, че акцията на младежите е заразителна – и други техни съседи са се присъединили, засадили са цветя и помогнали за смяната на пространството пред блока.

„ Възхитена съм, тъй като всеки ден виждам какво вършат тези деца. За мен те са вяра, че България ще я бъде – скромни и възпитани момчета, които толкоз съществено се отнасят към поставената задача. Изненада ме, че не са накарани от никого, а това е тяхна концепция “, сподели Елена Николова, съседка от блок 17.

Вижте още във видеото:



 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР