Известно е, че жените имат много страхове, когато стане въпрос

...
Известно е, че жените имат много страхове, когато стане въпрос
Коментари Харесай

Ето от какво се страхуват мъжете във връзката

Известно е, че дамите имат доста страхове, когато стане въпрос за връзките. Повечето имат съмнения за фигурата си, само че този боязън е на повърхността. В дълбочина женските страхове се свързват с това дали ще съумеят да срещнат сътрудник, с който да основат семейство, дали ще бъдат третирани като принцеси, дали ще имат финансова непоклатимост, съгласие, добра връзка.

И макар че страховете се дефинират от самостоятелните разбирания и полезности на човек, има някои, които са годни за множеството дами.

Мъжете също имат своите страхове за връзките. Ако мислите, че мъжете са подготвени да се впуснат във връзка незабавно, без да се тормозят, грешите. Страхове съществуват както преди началото и в първите стадии на връзката, по този начин и по време на развиването ѝ, написа " Струма ".

Кои са страховете, които мъжете имат за връзките?

1. Дали печелят задоволително пари.

Страхът за това дали ще съумеят да обезпечат финансова непоклатимост във връзката е централен за множеството мъже. Породен е от стандарта, че мъжът е само виновен за финансовото положение на двойката или фамилията. Това разбиране се корени в културата на доста нации и може да е душевен натоварващо за всеки мъж.

Мъжкото его и самочувствие също оказват въздействие този боязън да се появи. Дори половинката на един мъж да не изисква от него да обезпечава напълно финансовото богатство във връзката, мъжете въпреки всичко имат това предпочитание, с цел да се усещат пълноценни и постоянни.

2. Дали е постигнал задоволително в живота.

Още един от огромните страхове, които заемат централно място в мъжката душeвност, са достиженията. Те могат да са свързани най-много с кариерата или професионалното развиване, имотното положение, образованието.

3. Страх от загуба на работа.

Много мъже се боят от това да не изгубят работата си, тъй като това още веднъж е обвързвано с материалното им положение и самочувствието им. За един мъж няма нищо по-пагубно от това да не разполага със средства, с цел да посреща потребностите си и тези на половинката си.

4. Сексуална задоволеност.

Един съкровен боязън, който мъчи съвсем всички мъже и изключенията са в действителност малко, е дали съумяват да задоволят полово половинката си. Сексуалното показване заема централно място в листата с мъжките страхове още веднъж поради голям брой стандарти, вкоренени в културата от епохи.

5. Дали е добър родител.

Не единствено дамите се опасяват от това дали ще бъдат положителни майки. Много мъже имат същия боязън от оправянето с родителството. Характерен е за по-интелигентните мъже, които си дават сметка какъв брой мъчно и отговорно е това. Нормално е този боязън да се появи, тъй като да си родител е най-отговорното нещо, което се чака от всеки човек без значение дали е мъж или жена.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР