Известният режисьор Теди Москов се завръща в Сатиричния театър. Станете,

...
Известният режисьор Теди Москов се завръща в Сатиричния театър. Станете,
Коментари Харесай

Теди Москов се завръща с нов спектакъл

Известният режисьор Теди Москов се завръща в Сатиричния спектакъл. Станете, с цел да легна аз е режисьорският апел на най-новия театър по пиесата на Жан-Пиер Мартинез Ковчег за двама.

В тима на Москов този път са едни от най-младите попълнения на Сатирата. "Всеки мой театър е друг от предходния, въпреки че някои приказват, че е едно и също. Да са живи и здрави! Очаквайте в действителност да е смешно, и то в действителност е смешно. Синът ми, който постоянно е сериозен към мен, и то безпощадно, гледа една подготовка и сподели, че е ужасно смешно “, споделя режисьорът.

"Лилавото е цветът на спектакъла, той демонстрира нашата вътрешна нематериалност и умеене да боравим с текста в цветови гами ", споделя артиста Борислав Захариев, по-известен като Боби Турбото. "С това зрелище ние показахме, че освен животът няма смисъл, а и театърът също “, с тези думи приключва 80-минутното премеждие в света, ръководен от Теди Москов.

В спектакъла, който може да гледате на 30 март, вземат участие още актьорите Радай Кайрякова, Деница Даринова, Михаил Сървански и други.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР