Известният италиански актьор и режисьор Микеле Плачидо, който в България

...
Известният италиански актьор и режисьор Микеле Плачидо, който в България
Коментари Харесай

Корадо Катани урежда Роналдо с роля във филм

Известният италиански артист и режисьор Микеле Плачидо, който в България постоянно ще бъде свързван с емблематичната си роля на контрольор Корадо Катани от престъпния сериал " Октопод ", предложи услугите си на мегазвездата на Ювентус Кристиано Роналдо. Плачидо е разпален последовател на " бианконерите " и беше потърсен да разяснява думите на голмайстора по отношение на киното. Наскоро CR7 призна, че след края на своята кариера би се пробвал в Седмото изкуство.

" Скъпи Кристиано, обадете ми се, когато пожелаете. Ще намеря роля за вас в някой от филмите ми, а това може да се окаже трамплин за вас към Холивуд ", съобщи Плачидо пред " Тутоспорт ".

" Потенциално всеки един от нас може да бъде артист. Бих да на Кристиано да изиграе един от героите в моя идващ филм за Караваджо. Роналдо в прочут филм ли? Затварям очи и си го представям като Том Круз в " Мисията невъзможна ". Или пък в " Топ Гън ". Представям си Кристиано като основен воин в екшън филм. Може би в действителност, когато светлините на стадиона угаснат за него, ще се включат тези в Холивуд. Разбирам го, той е първенец и е привикнал с аплодисментите ", продължи италианецът.

" Няма да е първият състезател, който ще стигне до киното. Джони Вайсмюлер, който играе в " Тарзан ", е един от най-силните плувци в историята, златен орден от Олимпийски игри. Бъд Спенсър също има минало като плувец. Да загатвам ли Ерик Кантона, който също като Роналдо носеше №7 в Манчестър Юнайтед ", приключи Микеле Плачидо.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР