Известният автор Робърт Кийосаки поддържа убеждението си, че Биткойн (BTC)

...
Известният автор Робърт Кийосаки поддържа убеждението си, че Биткойн (BTC)
Коментари Харесай

Биткойн е валутата на хората и ще стиге до нов исторически връх – Р. Кийосаки

Известният създател Робърт Кийосаки поддържа убеждението си, че Биткойн (BTC) е на път да доближи нов исторически връх и евентуално може да нарасне до $100,000.

Известният създател на бестселъра “ ” изрази опасения по отношение на провокациите, с които се сблъсква типичното американско домакинство заради ескалиращите равнища на дълга на държавното управление на Съединените щати.

Кийосаки нареча BTC “ ” и твърди, че лицата, които резервират щатски долари, могат да срещнат компликации.

Той съобщи:

.

Той очерта евентуални сюжети: при положение на срив на пазара на акции и облигации, златото и среброто могат да станат очевидци на бързо повишаване на цената. В по-тежка обстановка, като да вземем за пример световна икономическа рецесия, BTC може да скочи до $1 милион, златото да доближи $75,000, а цената на среброто да се повиши до $60,000.

Кийосаки акцентира и уязвимостта на притежателите на обезценяващия се щатски $. Тежестта на дълга ескалира до обилни равнища, което води до компликации за елементарните фамилии. Макар да изрази оптимизъм, че опасенията му може да се окажат неоснователни, той посъветва за внимателен метод.

В скорошен диалог с Даниела Камбон от Stansberry Research, Кийосаки разкри новооткритата си благодарност към Биткойн. Тази смяна в гледната точка се дължи на намаляващата му религия в институциите, ръководещи страната.

Той посочи:

По-рано тази година Кийосаки предвижда, че Биткойн в последна сметка ще доближи $100,000, наблягайки обстоятелството, че цената на криптовалутата може да бъде поддържана без държавна интервенция.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР