Известната със своите екстремни тунинг доработки компания MANSORY демонстрира поредното

...
Известната със своите екстремни тунинг доработки компания MANSORY демонстрира поредното
Коментари Харесай

Mercedes SL Widebody от MANSORY

Известната със своите рискови тунинг доработки компания MANSORY показва следващото си създание по тематиката Mercedes-Benz, в главната роля на " жертва " в което влиза SL (R232).

Основните четири опорни точки, по които са работили от MANSORY по плана Widebody на SL са дизайн, джанти, интериор и динамичност, като дават обещание усъвършенстване във всяко едно отношение.

Екстериорът на автомобила е модифициран във всяка едно отношение, като мощно усещане вършат спомагателните декоративни и аеродинамични детайли, направени от въглеродни влакна, включително и рамката на предното стъкло.

Външността на Mercedes SL Widebody от MANSORY е подчертана благодарение на два налични дизайна алуминиеви джанти- 21-цолови начело и 22-цолови откъм гърба, които са комбинирани с гуми с размери от надлежно 275/35 и 335/25.

По отношение на интериора, от MANSORY показват подготвеност да отговорят напълно на потребителските стремежи и показват, че осъществяването на фотосите е единствено примерно.

С помощта на PowerBox софтуерното си решение във връзка с мотора, MANSORY дава на новия Mercedes SL Widebody оптималната мощ от 720 конски сили (+135 к.с.) и оптимален въртящ миг от 1000 Нм (+200 Нм).

Максималната скорост на придвижване на колата, която е изпълнена и с нова спортна изпускателна система, е 325 км/ч, като първите 100 от тях могат да бъдат достигнати от място за едвам 3.4 секунди (-0.2 секунди).
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР