Известната актриса Патриша Аркет, на 53 години, се завръща на

...
Известната актриса Патриша Аркет, на 53 години, се завръща на
Коментари Харесай

Патриша Аркет се завръща на малкия екран във фантастичен сериал

Известната актриса Патриша Аркет, на 53 години, се завръща на дребния екран в трилъра „ Severance “ („ Разделение “) – приказен сериал, режисиран от Бен Стилър.

Преди него Патриша изигра запаметяваща се роля в " Медиум ", извънреден трагичен сериал, който ѝ завоюва " Еми " през 2005 година

Актрисата завоюва своята известност с появяването си в хитовия „ Истински романс “. Тя споделя за своите терзания по това време.

" Чувствах се раздразнена. Когато излезе " Истински романс ", някои критици споделиха, че съм прекомерно дебела. Наскоро сменях каналите и попаднах на " Истински романс " и си помислих: " О, Боже, вижте какъв брой съм млада! Имах прелестно тяло. За какво говорите? "

След " Истински романс ", кино лентата на режисьора Тони Скот, в който тя играе секс работничка, влюбена в Крисчън Слейтър, Аркет се снима в доста известни филми - от " Изгубената автомагистрала " на Дейвид Линч до " Извеждане на мъртвите " на Мартин Скорсезе. В последния взе участие Никълъс Кейдж, за който се омъжва през 1995 година Бракът им продължава девет месеца.

Като се има поради статутът на Аркет в " А-листата ", преместването ѝ на дребния екран за " Медиум " е било неодобрявано преди 16 години.

" Телевизията е изобретателна, изобретателна и експанзивна. На мен ми хареса концепцията, че мога да развличам хората посредством нея ", споделя Патриша.

В „ Severance “, наименуван умна комедийна драма, Аркет играе две функции. Сериалът показва концепцията за делене на мозъците на чиновниците на две половини - една за работа и една за у дома, споделя " Гардиън ". " Това е объркващо ", смее се Аркет. " Със сигурност имах доста въпроси за героинята си. Коя е тази дама? Каква е тази компания? Какво се случва? И всеки въпрос получаваше по 500 комплицирани, многостранни и многоизмерни отговора, които ме изваждаха от равновесие. "

Филмът „ Severance “ се концентрира върху мистериозна нюйоркска компания, наречена „ Lumon Industries “, която ръководи скица, при която неработещите мемоари на чиновниците се отделят от работните им мемоари. Така че отивате на работа и нямате спомен за домашния си живот. Връщате се у дома и нямате спомен за това, с което си изкарвате прехраната. Всеки артист играе две разнообразни версии на себе си.

" Забавно е да бъдеш един човек, само че двама души " , споделя Аркет за двойната си роля: тя играе шефа на сътрудника си Адам Скот - Хармъни Кобел, както и съседката му госпожа Селвиг. " Всъщност съм го правила няколко пъти. В " Изгубена автомагистрала " играя двама разнообразни души. Тъй като работя в областта на изкуството, непрекъснато скачам към разнообразни неща ". " Severance " повдига някои настоящи въпроси, като да вземем за пример възходящото нахлуване на технологиите и огромния бизнес в съзнанието ни.

" Знам, че хората работят върху доста странни неща с хибриди на човешки същества и технологии ", споделя Аркет. " Илон Мъск прави някои опити. Хората клонират разнообразни неща, пробват се да върнат мамути от мъртвите, вършат микророботизирани интервенции. В момента всичко е допустимо, тъй че закопчайте коланите, всички сме на това бясно пътешестване ".

Актрисата споделя по отношение на връзката на киното с персоналния ѝ живот: „ Харесвам драмата в работата си, на екрана, само че не и в действителния живот. Чувствам, че животът ми е доста лишен от драматизъм. Преминала съм през доста болежка и загуби. Погребала съм доста хора, които обичам, само че от известно време насам не се е случвало нищо сходно. Така че се усещам в действителност признателна. "
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР