Известен крипто експерт предположи, че Биткойн (BTC) може да преживее

...
Известен крипто експерт предположи, че Биткойн (BTC) може да преживее
Коментари Харесай

Очаква ни последен спад преди бичия пазар според крипто анализатор

Известен крипто специалист допусна, че Биткойн (BTC) може да преживее последно низходящо придвижване, преди да навлезе в нова фаза на бича пазарна интензивност.

Анализаторът, който се подвизава под псевдонима “ ” изрича догатката, че Биткойн може да претърпи забележителен корективен спад, евентуално доближавайки се до границата от $20,000, преди да стартира мощно възходящо придвижване, което може да изведе цената му над $50,000.

Inmortal направи паралели сред актуалното ценово държание на Биткойн и представянето му през втората половина на 2019 година Тогава BTC наруши поддръжката си на почти $10,000 и претърпя забележителен спад до $6,000.

Анализирайки графиката на Inmortal, излиза наяве, че прогнозата на анализатора сочи прелиминарен спад на цената на BTC до под $24,000, последван от следващо рали, ориентирано към ценовия диапазон от $30,000. Графиката обаче също по този начин допуска, че това рали може да бъде последвано от видим спад, като цената се намали до близо $21,000.

Обръщайки внимание на Етериум ( ETH ), прогнозата на анализатора сочи, че известната платформа за смарт контракти евентуално ще следва модел на прогресивен триъгълник през идващите месеци, като в последна сметка ще претърпи пробив при започване на 2024 година

Разглеждайки графиката на търговеца, излиза наяве, че Inmortal чака цената на Етериум да премине прага от $3,000 в границите на първото тримесечие на 2024 година

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР