Извънредна кръпка на Windows 10 елиминира бъг, който причинява син

...
Извънредна кръпка на Windows 10 елиминира бъг, който причинява син
Коментари Харесай

Спешен ъпдейт на Windows 10 срещу „син екран на смъртта”


Извънредна кръпка на Windows 10 отстрани бъг, който предизвиква „ наследник екран на гибелта ”
(снимка: CC0 Public Domain)

Microsoft пусна спеше н ъпдейт на Windows 10, предопределен да поправи неточност от последните актуализации на системата, която може да докара до появяването на така наречен „ наследник екран на гибелта ” (Blue Screens of Death, BSOD).

Недостатъци в актуализациите на Windows 10, пуснати през януари и февруари т.г., предизвикват в някои случаи проблем, който доста консуматори са виждали на своите районен съд – компютърът стопира да работи и демонстрира „ ”.

Сега Microsoft стартира да популяризира непланирана „ незабавна ” актуализация на Windows 10. Нейната цел е да поправя грешките в последните две планувани актуализации на операционната система, водещи до BSOD при потребление на предпазена с WPA3 безжична Wi-Fi връзка.
още по тематиката
Microsoft за „ дребен брой устройства ”, на които са конфигурирани актуализации KB4598298 и KB4601315, излезли през януари и февруари. Освен това Microsoft осведоми, че „ синият екран на гибелта ” може да се появи, откакто компютърът се разсъни от положение на сън или хибернация.

„ Спешната ” актуализация е номерирана като KB5001028 и не води до други промени с изключение на премахване на BSOD казуса. Кръпката се популяризира особено до засегнатите консуматори.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР