Принц Хари последва стъпките на покойната си майка, когато издаде

...
Принц Хари последва стъпките на покойната си майка, когато издаде
Коментари Харесай

Откровеното признание на крал Чарлз след раждането на принц Хари разтърси Даяна и нейното семейство

Принц Хари последва стъпките на починалата си майка, когато издаде записките си Spare, както принцеса Даяна един път изложи личните си истини в избухливи касетофонни записи.

Даяна не се опасяваше да показва себе си и в противоречив ход, тя скрито си сътрудничи с кралски създател върху биография за живота си - по време на която тя твърди, че крал Чарлз, тогава принц от Уелс, беше мощно „ отчаян “ от раждането на Хари заради една съответна причина.

Даяна не съумя да се срещне персонално с кралския създател Андрю Мортън, тъй че вместо това тя си сътрудничи с него, употребявайки медиатор Джеймс Колтърст - общ другар на журналиста и принцесата. Колтърст отнесе въпросите на Мортън непосредствено към Даяна и записа отговорите й на многочасови записи.

След това тези ленти бяха превърнати в документален филм през 2017 година, а следващ филм през 2023 година включваше аудио на Даяна, която споделя, че Чарлз е бил „ отчаян “ от раждането на Хари. Даяна разкри, че откровеното самопризнание предизви...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР