Активист за защита на дивата природа, който спаси хиляди същества,

...
Активист за защита на дивата природа, който спаси хиляди същества,
Коментари Харесай

Благотворителната организация за дивата природа спечели битката на Давид и Голиат заради забраната за миризмата на животни, която „свива стомаха“

Активист за отбрана на дивата природа, който избави хиляди същества, завоюва правосъдна борба на Давид и Голиат след недоволства, че убежището му мирише на животни.

74-годишният Джеф Грюкок и щерка му Ема Хъдсън, 41-годишна, са основали безвредно леговище за заболели и ранени животни в резервата си за диви животни Nuneaton и Warwickshire. Двамата са помогнали за спасяването на към 100 000 животни и птици през последните 23 години и са обезпечили рехабилитация, с цел да ги излекуват назад към здравето.

Самото леговище се намира зад бунгалото на Джеф и дава безвъзмездна избавителна услуга за животни, до момента в който дава скъпо обучение за възпитаници и публични групи в целия квартал. През 2022 година бъдещето на светилището беше изложено на риск, откакто общинският съвет на Нунитън и Бедуърт ги удари със заповед за понижаване след три тъжби.

В писмо съветът сподели: „ Събраните доказателства демонстрират, че животинската миризма предизвиква стеснение на хората в региона. Животински миризм...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР