Извън веселата част, каня ви на 27.11.2017 г., от 15:30

...
Извън веселата част, каня ви на 27.11.2017 г., от 15:30
Коментари Харесай

Нинова се заяде с Борисов, щяло да има веселба на дело за клевета

Извън радостната част, поканвам ви на 27.11.2017 година, от 15:30 часа, в Софийски градски съд (СГС), на първото съвещание по делото ми против Борисов за изказванието му, че съм била член и деятел на Съюз на демократичните сили. Там ще е същинското развлечение. Така водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова разяснява " вест ", че била деятел на Съюз на демократичните сили в ранните времена на Прехода.
Червеният водач изясни, че се смяла откровено на тази информация, гарнирана със фотоси за доказателство. Причината - посоченият за Нинова човек бил " чорлав мъж ". Ето го и целият пост:
" Вярно е, че поканих Бойко Борисов да се разберем като мъже, само че не го приемайте толкоз безусловно. Доста се позабавлявахме с обявата, в която на протест на Съюз на демократичните сили съм показана като чорлав мъж с бял шлифер. Ако го познавате, запознайте ме с " двойника " ми. Благодаря на създателя, че ми подари пет минути здравословен смях. А отвън радостната част, поканвам ви на 27.11.2017г., от 15.30 часа, в Софийски градски съд, на първото съвещание по делото ми против Борисов за изказванието му, че съм била член и деятел на Съюз на демократичните сили. Там ще е същинското развлечение ".

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР