Извън кожата си от гняв, обида и бяс е Григор

...
Извън кожата си от гняв, обида и бяс е Григор
Коментари Харесай

Григор е бесен: Нарекоха гаджето му "джукеста п@рноактриса" в ефира на bTV!

Извън кожата си от яд, засегнатост и бяс е Григор Димитров. Както знаем, най-успешният роден тенисист е вманиачен (меко казано) по румънката Мадалина Ганеа, която, въпреки и хубава, не се радва на добра популярност. Доказано е, че Мадалина е била държанка, любовница или както и да го наречете, на редица международни звезди и крупни милионери, а сега се е " кротнала " при хасковлията.

Да, животът си е на Гришо и ще го живее, както си реши, също както ще си ляга, с която желае. Но в предаването " Животът по автентичен случай " стилистът на известните у нас - Антония Йорданова изкоментира Мадалина по метод, който втрещи мнозина.

И не за друго, не тъй като това не се написа и разяснява през цялото време в мрежите, а тъй като се сподели непосредствено в ефира на националната медия Би Ти Ви. Пред феновете Антония Йорданова трябваше да разяснява Ганеа и съобщи, че тя й наподобява на скъпо платена п@рноактриса.

" Наблягам на това, че е от скъпите - най-малко аз по този начин си ги представям. Всъщност Мадалина е една румънска жена, джукеста, която освен аз, само че и множеството хора, свързват единствено с едно нещо - горепосоченото от мен. Жалко е, че Григор, който е толкоз добър и сполучлив състезател, има сходен избор за дами. Този избор го кара да олеква. Дано го осъзнае някой ден ", разяснява стилистката.

Близки до обкръжението на Гришо обаче показват, че той е извънредно раним във връзка с Мадалина, която го е превзела напълно.

Инфо: ЛайфОнлайн.бг

Тагове: Гришо Мадалина Ганеа Григор Димитров Би Ти Ви Антония Йорданова тенисист
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР