Изтребител Су-35 на руските въздушно-космически сили откри и унищожи радиолокационна

...
Изтребител Су-35 на руските въздушно-космически сили откри и унищожи радиолокационна
Коментари Харесай

МО на Русия: Су-35 унищожи радиолокационна станция на ВСУ в посока Купянск

Изтребител Су-35 на съветските въздушно-космически сили откри и унищожи радиолокационна станция на украинските въоръжени сили в посока Купянск. Това споделиха от съветското министерство на защитата, оповестяват съветски медии.

" Пилотът, изпълнявайки задача по надзор на въздушното пространство в зоната на специфична военна интервенция в посока Купянск, засече радарна станция на съперника. В резултат на изстрелване на самолетна управляема ракета. Въз основа на резултатите от разузнаването е получено удостоверение за унищожаването на задачата ", се споделя още в известието на военното ведомство.

Министерството на защитата добави, че екипажите на Су-35 дежурят непрекъснато.

Су-35 е съветски многоцелеви свръхманеврен изтребител с ръководство на вектора на тягата от потомство " 4++ ". В състава на съветските въздушно-космически сили носи обозначението Су-35С. Предназначен за придобиване на владичество във въздуха посредством заличаване на пилотирани и безпилотни летателни апарати с управляеми ракети на далечни, междинни и дребни дистанции, по време на маневрени борби на далечни и къси дистанции, по време на самостоятелни и групови дейности, поразяване на надводни и наземни цели с всички типове оръжия, при всевъзможни метеорологични условия, както и уреди на наземната инфраструктура, покрити със системи за противовъздушна защита и ситуирани на обилни дистанции от родното летище.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР