Изстрели от апартамент в Асеновград вдигнаха под тревога полицията. По

...
Изстрели от апартамент в Асеновград вдигнаха под тревога полицията. По
Коментари Харесай

Стрелба с пистолет вдигна под тревога полицаи

Изстрели от апартамент в Асеновград подвигнаха под паника полицията. По време на наряд двама униформени чули да се стреля по ул. „ Марица “ в града. Веднага се заели да схванат какво се случва. След секунди открили, че гърмежите идват от апартамент на третия етаж от жилищна постройка в непосредствена непосредственост до тях. Докато търсили по какъв начин да влязат в кооперацията и да стигнат до жилището, били създадени още изстрели.

Служителите на реда разбрали кой тъкмо е жилището по усилената до дупка музика. Потропали на вратата, излязъл притежателя и те го попитали кой стреля. Мъжът признал, че хапнал, пиян коктейли и защото имал оръжие, решил да гърми вътре в жилището за въодушевление на гостите. Униформените го тествали за приложимост на алкохол, като дрегерът отчел 0,17 промила. Стрелецът бил измамен под отговорност и му бил формиран акт в размер на 500 лева за нарушаване на Закона за оръжията, боеприпасите, взривните субстанции и пиротехническите произведения.

Глобеният обжалвал пред съда. Оправдал се, че имал имен ден и че не е направил нищо рисково. Твърди, че стрелял преди да е пил коктейли. Това споделила и жена му. Магистратите обаче не дали религия на описа му и удостоверили глобата от 500 лева

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР