Изследване, проведено сред представителите на силния пол е трябвало да

...
Изследване, проведено сред представителите на силния пол е трябвало да
Коментари Харесай

Експеримент показа колко големи гърди харесват богаташите, резултатите са шокиращи


Изследване, извършено измежду представителите на мощния пол е трябвало да дефинират доколко е привлекателна дамата. Проведеният опит е посочил много любопитни резултати.

В изследването са взели участие главно 2 групи мъже – едните с много високи приходи, а другите със скромни такива и е извършено в Малайзия.

На всички са им прожектирани анимирани изображения на дами с разнообразни размери на гърдите, а те е трябвало да дефинират кое лъчение ги притегля най-вече.

Оказва се, че се следи взаимозависимост сред приходите на мъжа и лайкове размер на дамския бюст. Мъжете с по-високите приходи най-често избирали показаните им визуализации с на дами с по-скромни размери на бюста, до момента в който тези с по-ниски приходи главно се спирали на обилната гръд.

След първите резултати опитът е извършен още веднъж със същите участници, само че тогава са разграничени на други 2 групи – гладни и сити. Оказало се, че мъжете, които похапнали преди този момент предпочитали дребните гърди, а гладните представители на мощния пол се спрели всеобщо на едрогърдите представителки на нежния пол.

Все отново проучването демонстрира много забавни резултати и разрушава мита, че мъжете постоянно харесват дами с обилна гръд, става известно, че това не е изцяло правилно и представителите на мощния пол се разделят на групи съгласно желанията си.

Източник: blitz.bg





 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР