Израснал съм в България и искам да върна нещо в

...
Израснал съм в България и искам да върна нещо в
Коментари Харесай

Григор Димитров: Израснал съм в България и искам да върна нещо в родината си

Израснал съм в България и желая да върна нещо в родината си. Това съобщи тенисист номер едно на България Григор Димитров в Сидни, където се готви за най-новия шампионат АТР Къп, съобщи bTV.

Хасковлията е капитан на българския тим в конкуренцията. В отбора са още Александър Лазаров, Адриан Андреев, Димитър Кузманов и Александър Донски.

Българите упражняват интензивно в Сидни, където на 3 януари ще се организира първата среща от шампионата. Те посрещнаха и Нова година, която в източната част на Австралия настъпи в 15 ч. българско време.

„ За мен тенисът постоянно е бил наслаждение и огромна пристрастеност. Израснах в България и по тази причина постоянно съм желал да върна нещо в родината си. Това че имам опция да играя дружно с тези момчета е ужасно. Също по този начин съм благополучен, че мога да им предам част от моя опит и те да видят какво е да си на едно по-високо равнище. Надявам се един ден и те да реализират нещо сходно ", съобщи Димитров.

" Having these guys by my side is great. " - @grigordimitrov

Team bonding with #TeamBulgaria at North Sydney Olympic Swimming Pool #ATPCup | @destinationnswpic.twitter.com/zQo4cCvJcu

— ATPCup (@ATPCup) December 31, 2019
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР