Едно от най-големите предизвикателства, пред които са изправени фирмите, е

...
Едно от най-големите предизвикателства, пред които са изправени фирмите, е
Коментари Харесай

Стратегически разказ

Едно от най-големите провокации, пред които са изправени компаниите, е отбраната на тяхната онлайн известност. Сега, когато на практика всеки има достъп до интернет от удобството на мобилното си устройство, доста консуматори употребяват онлайн рецензии, с цел да споделят своя опит или да осведомят решенията си за покупка. Поради това доста компании търсят нови способи за ръководство на онлайн известност, с цел да изградят позитивна онлайн известност.

Стратегическият роман е един от най-важните принадлежности, от които марката се нуждае, с цел да оцелее в провокациите пред своята онлайн известност. Стратегическият роман дефинира идентичността, полезностите и задачата на марката, които би трябвало да ръководят всяко взаимоотношение, което марката има със своите клиенти. Ако онлайн наличието и взаимоотношението на даден бизнес с неговите клиенти не подхождат на този роман, това може да навреди на онлайн репутацията на компанията.
Как онлайн рецензиите въздействат на репутацията на вашата марка
Отзивите са извънредно мощни за онлайн имиджа на марката и в двете направления. Положителните мнения основават рекомендации от уста на уста, които могат да привлекат нови клиенти. От друга страна, неприятните онлайн рецензии могат да изплашат клиентите – и даже тези, които не са изплашени, могат да гледат отрицателно на вашата марка.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР