Израелският Макаби (Тел Авив) постигна важен домакински успех с 1:0

...
Израелският Макаби (Тел Авив) постигна важен домакински успех с 1:0
Коментари Харесай

Ница ще трябва да заличава пасив на реванша

Израелският Макаби (Тел Авив) реализира значим домашен триумф с 1:0 при семейството си на френския Ница от плейофите на Лигата на конференциите.

Всеки от двата тима насочи по половин дузина точни удари, само че единствено един от тях влезе във вратата – този на Стипе Перица в 74-ата минута за успеха в мача. Най-близо до гол за гостите беше нападателят Анди Делор, само че неговият шут беше спрян от гредата. Реваншът е след седмица на „ Алианц Ривиера “ и в него Ница ще би трябвало да заличи пасива си и да стигне до задоволително безапелационен триумф, в случай че желае да играе в груповата фаза на шампионата.

В различен дуел от плейофите на Лигата на конференциите Ригас и Линфийлд приключиха наедно 2:2 на „ Аркадия “. Домакините от Латвия пропуснаха дузпа посредством Петър Мареш в 18-ата минута. След това гостите от Северна Ирландия поведоха с два гола на Стивън Фалън (38’) и Джоел Купър (71’). В последна сметка те се разминаха с успеха след късни попадения на Кевин Фрисенбихлер (88’) и Жига Липшчек, който избави Ригас в осмата минута на добавеното време. Реваншът е след седмица на стадиона на Линфийлд.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР