Изпълнителят Кристиан Талев-Криско се представя като образцов баща и сам

...
Изпълнителят Кристиан Талев-Криско се представя като образцов баща и сам
Коментари Харесай

Татко за пример! Криско учи щерка си на английски

Изпълнителят Кристиан Талев-Криско се показва като примерен татко и самичък учи дъщеричката си Амая на британски език. Малката хубавица е едвам на 2 годинки, само че към този момент самоуверено повтаря думичките, които й споделя звездният й баща.

Това стана ясно от малко видео на занятията, което Криско пусна в персоналния си профил в обществената мрежа Инстаграм. В клипчето Криско повтаря няколко пъти думичката „ реасе “, която в превод значи мир, а дребната предостатъчно повтаря по него, след което артистът я хвали и й се усмихва.

Видяното бързо събра позитивни мнения в нета, като множеството онлайн консуматори поздравиха Криско за вниманието, което обръща на наследничката си и на обстоятелството, че от напълно дребна я заучава и на непознати езици, написа „ Телеграф “.

Още от раждането на Амая изпълнителят няколко пъти съобщи, че употребява всяка свободна минута, с цел да е покрай фамилията му, което през март тази година посрещна и сина на Криско и половинката му Цвети - дребния Даниел. Фактът, че заради пандемията изпълнителите работят доста по-малко, разрешава на артиста да прекарва повече време с децата си. Той нееднократно е споделял, че доста оказва помощ на жена си и на драго сърце сменя памперсите на малчуганите и ги храни.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР