Изпълнителният директор на Ювентус Джузепе Марота потвърди, че Масимилиано Алегри

...
Изпълнителният директор на Ювентус Джузепе Марота потвърди, че Масимилиано Алегри
Коментари Харесай

Марота потвърди поста на Алегри и за следващия сезон

Изпълнителният шеф на Ювентус Джузепе Марота удостовери, че Масимилиано Алегри ще продължи работата си в клуба, в случай че желанието на наставника е да остане в тима. Алегри изведе “бианконерите” до четвърта поредна купа под свое управление, а в този интервал игра на два пъти край в Шампионска лига.

pic.twitter.com/ojhF5TymOd
— Miralem Pjanic (@Miralem_Pjanic) 14 май 2018 година
Италианският експерт бе свързван с треньорския пост в Арсенал и Челси, само че по всичко наподобява, че ще продължи да управлява Юве и през идната акция. Самият Алегри показа, че желанието му е да извърши контракта си със " Старата госпожа ", който е до 2020-та.

" If the first of the seven Scudettos was the most exciting, this was undoubtedly the most difficult. "

Giuseppe Marotta https://t.co/yhvvOlQ4qw#MY7H pic.twitter.com/CMdHAD0IeX
— JuventusFC (@juventusfcen) 14 май 2018 година
“Ще се срещнем с Алегри в идващите дни. Оставането му в клуба зависи от желанието му да работи в Ювентус и отсега нататък. От наша страна има голям оптимизъм. В момента той има контракт с нас за още две години. Алегри сподели своите качества и имам вяра, че ще продължим да работим дружно. Спомням си добре по какъв начин стотици гневни тифози посрещнаха Алегри преди четири години. През последните 20 години треньорската специалност се промени. Един ментор би трябвало да бъде добър в работата си с тима. Трябва да може да приготвя тима, само че и да умее да беседва с всеки един поотделно”, разяснява Марота. Серия А 37 кръг, неделя 13 май  Рома 0:0краен резулат  Ювентус
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР