Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов коментира след , че

...
Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов коментира след , че
Коментари Харесай

Филип Филипов: Трябва да се спрат тези глупости с феновете

Изпълнителният шеф на ЦСКА Филип Филипов разяснява след , че резултатът е законосъобразен, само че е имало една обстановка, в която Естрада и Назон са можели да решат дербито.

“Има още доста мачове до края на шампионата. Много е рано да се приказва за борба за купата. Така че и Левски, и ние имаме упоритости за първите места. Имаше една обстановка, в която Естрада излезе самичък против вратаря и я подаде на Назон. Там в случай че бях вкарали гол, щяхме да решим мача, тъй като незабавно след изравнителния гол повеждахме с 2:1 и това щеше да пречупи Левски ", разяснява той.

" Играта беше на приливи и отливи. В едни моменти ние имахме самодейността, в други - Левски. Равенството е закономерно, тъй като и те имаха две положения, с които бяха покрай гол. Отбелязаха се голове, имаше положения. Този мач е с необикновен заряд, всеки желае да победи и не подхваща толкоз опасности, колкото в други дуели ”, показа шефът.

“Трябва да се спрат тези нелепости. И двата клуба са с огромни фенски маси, вършат хубави хореографии. Недопустимо е! Не би трябвало да се случва, тъй като могат да пострадат почтени хора. Това е една огромна нелепост. Не желая да разясня съдийството преди да съм изгледал мача. Мисля, че имаше една обстановка, при окято да се отсъди дузпа в наша изгода, само че не го настоявам, тъй като желая да видя записа от мача. Щом притежателите са подхванали тази крачка за стадиона, значи имат средствата. Сигурен съм, че ги имат. Аз няма да ги дам, в това може да бъдете сигурни. Не мисля, че ще има спънки. В най-скоро време ще бутаме остарелия и по-късно започваме новия стадион. Нашият ще бъде приключен и най-хубавият в България ”, сподели Филипов.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР