Изпълнителният директор на Милан Иван Газидис е провел разговори с

...
Изпълнителният директор на Милан Иван Газидис е провел разговори с
Коментари Харесай

Милан е провел разговори с Масимилиано Алегри?

Изпълнителният шеф на Милан Иван Газидис е провел диалози с наставника на Ювентус Масимилиано Алегри да застане отпред на „ росонерите”. Алегри, който е последният треньор донесъл купата на Италия за Милан, напуща Ювентус след края на този сезон, а Газидис желае да го върне назад на „ Сан Сиро”, оповестяват медиите в Италия.

Макс Алегри работи за „ дявола” сред 2010-а и януари 2014-а година, след което бе уволнен от тогавашния президент Силвио Берлускони. Последната купа за миланския отбор пък е от сезон 2010/11, като през този сезон Милан завоюва и Суперкупата на Италия.

След това той отиде в Ювентус, с цел да завоюва пет следващи Скудетота в Серия А. Опциите пред опитния експерт са налице, откакто Тотнъм Хотспър, Пари Сен Жермен и Байерн Мюнхен са трите клуба, с които е доказано, че е имало диалози. Алтернативата на Милан в Италия е столичният Рома.

За „ росонерите” е ясно, че Дженаро Гатузо няма да остане отпред на тима след края на сезон, даже в случай че прати тима в Шампионската лига през сезона. Очаква се шефовете Леонардо и Паоло Малдини също да си тръгнат от „ Сан Сиро”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР