Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев е на мнение, че

...
Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев е на мнение, че
Коментари Харесай

Петричев: Не е сериозно да се говори, че ще имаме предимство пред Левски

Изпълнителният шеф на Лудогорец Ангел Петричев е на мнение, че за тима е било по-добре да играе против Арда. Срещата с отбора от Кърджали бе отсрочена, защото " орлите " бяха подложени на проучвания за ковид след гостуването им на Интер в Лига Европа.
 Лудогорец показа Павел Върба и екипа му @@@

Първите проби на разградчани бяха негативни, а през днешния ден ще им бъдат направени втори такива. След излизането на резултатите от тях ще стане ясно дали мачът за Купата на България против Левски в четвъртък ще се играе.

" При всички случая за нас бе по-добре мачът с Арда да се изиграе, тъй като се усещаме най-добре в сбит цикъл. Здравето е на първо място. Нека първо в понеделник се уверим на 100%, че не сме носители на вируса, с цел да може всички да са спокойни. В този подтекст да се отсрочи мачът бе вярно.
 Лудогорец показа Павел Върба и екипа му @@@

Не е съществено да се приказва, че ще имаме преимущество пред Левски, тъй като те са играли със Славия, а ние сме почивали. Нашият тим е добре квалифициран физически и сме го потвърдили. Почивката няма да е преимущество за Лудогорец.

От друга страна, нашият тим бе подложен под стрес с пътуването до Милано, карантината, тестванията за ковид. Излизаме и играем, дано по-добрият победи. Целта е да станем първенци и да вземем купата ", съобщи Петричев пред Българска национална телевизия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР