Изпълнителният директор на Левски Павел Колев говори по някои актуални

...
Изпълнителният директор на Левски Павел Колев говори по някои актуални
Коментари Харесай

Павел Колев: На Левски се случи двуглав черен лебед

Изпълнителният шеф на Левски Павел Колев приказва по някои настоящи тематики, свързани със " синия " клуб и българския футбол. " Нещата се развиват по този начин както би трябвало. Въпреки че в огромна степен тези ограничавания в началото с 30% потенциал на стадионите, в този момент 50%, то е официално. То не се случва. На хартия нещата наподобяват по един метод, само че когато отидеш в действителността, тя е доста по-грапава и цялостна с изненади. Така е и на нашите игрища. По принцип нашите игрища са цялостни с изненади. Абсурдно е. Това са едни регламенти, които са взети от страни, в които е ясно във всеки един миг кой е влезнал на стадиона и още по-изненадващо за нас, дори и къде стои. Може да бъде открит с камера, разпознат и надлежно при нужда изваден от стадиона. На нашите игрища това не може да се случи. То е фантазия ", съобщи Колев телевизия " Европа ".

" Твърденията, че в случай че не съм бил аз, Левски нямаше да просъществува по време на пандемията? Това е доста надалеч от истината. Това, което се случи на Левски е двоен черен лебед, двуглав черен лебед. От една страна безусловно за няколко дни притежателят и генералният спонсор на клуба изчезнаха. Просто се изпариха, което в естествена страна не може да се случи. Ние не бяхме готови като футболен клуб по никакъв метод. Нямаше по какъв начин и да реагираме толкоз бързо. За похлупак на това нещо пристигна и коронавирусът и това сложи футболния клуб в някаква неуместна обстановка. Който каже, че е квалифициран за такова нещо, ще излъже тотално ", продължи Колев.

" Клубът оцеля с помощта на това, че имаше доста здрава дисциплинираност и доста чисти връзки вътре в самата организация. Футболният клуб е един организъм. В него, когато органите действат в синхрон и си взаимодействат пълноценно, а не се пробват да се излъжат един различен кой е по-голям, нещата се случват даже в такава рецесия. Ние бяхме в кома, на изкуствено дишане, с помощта на последователите си обаче вътре успяхме да запазим взаимоотношенията сред всички центрове – треньор, състезателен шеф, моя благосклонност, администрацията и футболистите в една повърхност, където всичко се споделяше по този начин както е и надлежно на всеки беше поставян избора, в случай че не желае и не може устиска, когато се възстановяват нещата, да седнем на масата и да се разберем, свободен си да си тръгнеш. Никой не си потегли като се изключи един футболист. Това е главната ни заслуга, само че тя е на всички. Не е на треньора Петър Хубчев и на спортния шеф Ивайло Петков, и ненапълно моя, и на хората, които не са взимали заплати ", добави някогашният състезателен публицист.
efbet Лига 28 кръг, събота 27 юни  Берое 21:00  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР