Изпълнителният директор на американската фармацевтична компания Пфайзер Алберт Бурла призова

...
Изпълнителният директор на американската фармацевтична компания Пфайзер Алберт Бурла призова
Коментари Харесай

Шефът на Пфайзер призова правителствата да не бързат с отварянето на икономиките

Изпълнителният шеф на американската фармацевтична компания " Пфайзер " Алберт Бурла прикани държавните управления по света да не отварят преждевременно стопанските системи си, поддавайки се на оптимизма, подбуден от разработваните ваксини против КОВИД-19, съобщи Асошиейтед прес.

Предвид натиска за отваряне на стопанската система, държавните управления не трябва да вършат тази неточност да разхлабват незабавно рестриктивните мерки, сподели Бурла на онлайн събитие, състояло се в родната му Гърция.

" Ваксината е едно средство за управление на тази болест. Времето, когато ще се върнем към естественото, не е надалеч, само че то несъмнено не е в този момент ", означи той.

Бурла направи това изявление, откакто Англия през днешния ден стана първата страна, одобрила имунизацията, която създадоха " Пфайзер " и немската биотехнологична компания " Бионтех ".

Петдесет и девет годишният Бурла счита, че началните стадии в националните стратегии за имунизация евентуално ще окажат доста влияние, защото ще бъдат ориентирани към уязвими групи като възрастните хора и здравните служащи.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР