Изненадваща поява на две от елиминираните двойки и екстремно предизвикателство

...
Изненадваща поява на две от елиминираните двойки и екстремно предизвикателство
Коментари Харесай

Неочаквано завръщане на елиминирани двойки в „Един за друг”

Изненадваща поява на две от отстранените двойки и рисково предизвикателство чакат двойките в новия епизод на фамилната конкуренция „ Един за различен “ - на следващия ден вечер в 21:00 ч. по NOVA. Галина и Владимир и Виктория и Георги ще получат втори късмет в сантименталното съревнование, а появяването им откровено ще изненада участниците във вилата на любовта. Новото тестване за кавалерите пък ще ги изправи пред колелото на шанса, където неверните отговори ще носят тежки санкции за нежните им половинки.
 
 Един за различен NOVA
 
Неочакваното преимущество на „ Супердвойката на седмицата “ докара до съществени промени в генералното класиране, отпред на което към този момент са Виктория и Явор с малко над 52 000 лева Двойката избра да отнеме средства от сметката на досегашните първенци Кристина и Артьом, които към този момент са на пето място. На дъното на класацията към този момент за Галина и Владимир, които се включват в конкуренцията с 16 618 лева – фамилния им бюджет от седмицата, в която отпаднаха.
 
 Един за различен NOVA
 
Първото самостоятелно тестване за седмицата пресъздава обичана телевизионна игра от близкото минало. Мъжете ще се впуснат в съревнование с колело на шанса, а задачата им е да познаят буквите от дума или израз от друга категория. Всяка неточност на кавалерите ще води до последици, които ще накарат дамите да подскачат от боязън. Какви неприятни изненади чакат дамите и ще устоят ли на напрежението, ще стане ясно в новия епизод на „ Един за различен “.
 
 Един за различен NOVA
 
Коя от дамите ще направи максимален залог? Ще преодолеят ли дамите уплахите си? Кой мъж ще събере най-вече точки? Коя двойка ще бъде първа във краткотрайното класиране след края на играта, не пропукайте в най-романтичното риалити - тази сряда в 21:00 ч. по NOVA.
създател: СЛАВА
...

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР