Изненадите продължават да валят в женската схема на Аустрелиън Оупън.

...
Изненадите продължават да валят в женската схема на Аустрелиън Оупън.
Коментари Харесай

Шок за фаворитка в Мелбърн, отпадна от 88-та в света

Изненадите не престават да валят в женската скица на Аустрелиън Оупън. След като в първия кръг отпадна една от фаворитките Винъс Уилямс, в този момент пък третата сложена в схемата Гарбине Мугуруса не съумя да преодолее втория рунд.

Испанката, към която имаше големи упования за представянето ѝ в Мелбърн, преклони глава пред 88-та в света Су Вей Сие от Тайван. Тя падна с 6:7, 4:6 за тъкмо два часа игра на корта.

В първия сет Мугуруса показва класа, откакто съумя да навакса закъснение от 2:5 и да докара нещата до тайбрек, спасявайки и сетбол. В него обаче се срина и разреши на тайванката да го вземе с лекост след 7:1.

Във втората част сюжетът се повтори, само че единствено отчасти. В него Су Вей Сие още веднъж дръпна с 5:2 и въпреки Мугуруса да съумя да върне единия пробив, този път не съумя да навакса изоставането си и след 4:6 се елементарни рано-рано с конкуренцията.

Изненада се получи и в различен от ранните мачове в Мелбърн. Деветата в схемата Джоана Конта от Англия беше изхвърлена от 123-та в света американка Бернарда Пера след 5:6, 5:7 за 100 минути игра на корта. Така американката си уреди среща с 20-та в схемата Барбора Стрицова в третия кръг.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР