Изненада в светските среди. Една от най-стабилните двойки през последните

...
Изненада в светските среди. Една от най-стабилните двойки през последните
Коментари Харесай

Деми Ловато развали годежа - slava.bg

Изненада в светските среди. Една от най-стабилните двойки през последните няколко месеца реши, че е време да се раздели. Деми Ловато и Макс Ерих са поели по разнообразни пътища, единствено 2 месеца след оповестяването на годежа си.

През последните няколко дни почитателите на изпълнителката започнаха да спекулират, че има нещо неправилно във връзката, защото Ловато не беше харесала нито една от осемте фотоси, които Ерих беше качил в последните седмици. Това се стори необичайно на феновете, тъй като звездата беше първата, която слагаше сърце под изявленията на артиста. Освен това, сестрата и непосредствен другар на Деми към този момент не следват Макс.

Според източник, близки на изпълнителката са я предизвестили за годежа и са я помолили съществено да си намерения дали е подготвена за брака. Въпреки това, Деми е била доста влюбена в Макс, само че се е страхувала да не би сърцето ѝ още веднъж да бъде разрушено. Изпълнителката се е пробвала да даде късмет на артиста, само че единствено 64 дни след годежа двамата са решили да се разделят.

„ Беше мъчно решение, само че Деми и Макс ще се концентрират върху своите респективни кариери. Те се почитат и се обичат и постоянно ще правят оценка времето, което прекараха дружно “, споделя източник пред списание People.

Любовната история сред двамата стартира през месец март, когато избраха да прекарат карантината дружно в дома на Ловато в Лос Анджелис. Първоначално звездите криеха романса си, само че наблюдателни почитатели съумяха да ги уловят по време на живи включвания в обществените мрежи. Веднъж Деми без да желае се появи в чат онлайн, който Макс водеше със своите почитатели.

Връзката бързо прерасна в нещо съществено и през юни двойката стартира да възнамерява общото си бъдеще. На 22 юли артистът предложи брак с диамантен пръстен, струващ 1 млн. $. Важният въпрос беше заложен на плажа в Малибу, а фотосите и видеото от момента незабавно обиколиха обществените мрежи. Деми даже поръча дом за 7 млн. $, намиращ се в Малибу, където тя и половинката ѝ да заживеят дружно.

През септември обаче се получи лек трус, защото се появиха остарели туитове, в които Макс показва любовта си към Селена Гомес. Въпреки че двете девойки бяха положителни приятелки по времето, в което играеха за „ Дисни “, в този момент те не са толкоз близки и даже не си приказват. Деми съобщи, че туитовете са подправени и помоли всички да я оставят намира и да не се занимават с нейния персонален живот.

Според различен източник пък, това е било единствено черешката на тортата. Проблемите във връзката почнали единствено няколко дни след годежа. Близък до двойката споделя, че двамата непрекъснато се карали, а Деми не е пускала Макс да излиза самичък. „ Тя не му има вяра и счита, че е леко загадъчен “.

Трети човек споделя, че изпълнителката счита, че Ерих ѝ е предложил, с цел да притегли внимание към себе си и по този метод да ускори кариерата си.

Снимка: BGNES
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР