Изглежда, че участието на Ирландия в Евровизия Bambie Thug е

...
Изглежда, че участието на Ирландия в Евровизия Bambie Thug е
Коментари Харесай

Ирландският член на Евровизия Bambie Thug казва „по дяволите на EBU“ в жестока атака срещу организаторите

Изглежда, че присъединяване на Ирландия в Евровизия Bambie Thug е почнало язвителна офанзива против уредниците на събитието, до момента в който политическата рецесия продължава.

Небинарната звезда разкри в подготовката за песенния конкурс, че са отправили „ голям брой недоволства “ до Европейския съюз за радио и телевизия за няколко прекарвания, които са имали тази седмица с израелски ефирен оператор. Тази година събитието беше залято от митинги против присъединяване на Израел в надпреварата за продължаващата му военна акция в Газа.

За да съблюдава разпоредбите за индиферентност на Евровизия, NME оповестява, че певицата Doomsday Blue е била принудена да извади думите „ преустановяване на огъня “ и „ независимост за Палестина “ от техния костюм Сега, съгласно обявата, заличен TikTok сподели, че Бамби приказва намерено за решението.

„ Г***до е “, оплакаха се те във видеото. „ Толкова съм горделив от успеха на Немо. Толкова съм горделив, че всички ние сме в топ 10, които се бориха за това s*** зад кулисите, тъй като...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР