Изненада на Дондуков“ 2. От -СДС посочиха за свой кандидат

...
Изненада на Дондуков“ 2. От -СДС посочиха за свой кандидат
Коментари Харесай

ГЕРБ посочи хирург за премиер: Николай Габровски ще търси общи допирни точки


Изненада на „ Дондуков “ 2. От -СДС показаха за собствен претендент за министър председател заместник-директорът на „ Пирогов “.

Неврохирургът даде обещание да предложи кабинет, който да бъде по-далеч от партиите и по-скоро експертен.

„ Надявам се спомагателното време, което отпуснах за съвещания, да е спомогнало за намирането на удачна формула за сформиране на кабинет, а също и за политическа поддръжка в Народното събрание. Пожелавам ви триумф “, съобщи президентът Румен Радев.

„ За мен е дълг и въпрос на чест да положа всички вероятни старания България да има работещо държавно управление “, уточни проф. Габровски.

По думите му страната ни е изправена пред редица рецесии - икономическа, политическа и мигрантска и очерта профила на кабинет, който може да се оправи с тях:

„ Ще положа всички вероятни старания да предложа кабинет, по надалеч от партиите, по-далеч от борбата и да е по-близо до експертното, с цел да може България да мине по-лесно по този сложен интервал “.

„ Всички до момента са оценявали, че съм консенсусен и диалогичен, което се надявам да ми помогне в диалозите с другите политически сили. Свикнал съм да работя в екип и то в тежки условия “, безапелационен е той.

Подкрепа ще се търси от всички политически сили.

„ Идеята е цялостна смяна в политическия звук и разговор в търсене на общи допирни точки “, акцентира проф. Николай Габровски.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР