Изминаха почти пет години, откакто по кината се завъртя Господарката

...
Изминаха почти пет години, откакто по кината се завъртя Господарката
Коментари Харесай

Всички обичат Анджелина Джоли

Изминаха съвсем пет години, откогато по кината се завъртя " Господарката на злото ". За благополучие чакането за продължение е на път да завърши, тъй като премиерата на втория филм наближава.
 Анджелина Джоли и първи тийзър на
Първи тийзър на " Господарката на злото " 2

Анджелина Джоли - по-зла от всеки път

Докато още веднъж се потопим в магичния свят на Disney остава един месец, само че студиото ни подгрява. Тук обаче не приказваме единствено за филмовите откъси, които пускат, а за едно малко клипче, което събра милиони лайкове в обществените мрежи единствено за няколко дни.

През миналата седмица в обществените мрежи беше публикувано 40-секундно черно-бяло клипче, от което виждаме по какъв начин няколко гримьора преобразяват Анджелина Джоли в Злодеида.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Maleficent: Mistress Of Evil (@disneymaleficent) на Сеп 10, 2019 в 7:00 PDT

И всичко това на фона на песента на AC/DC - " Back In Black ". За тези няколко дни постът събра над 1 милиона гледания в Instagram и си признаваме, че единствено ние го гледахме най-малко към 15 пъти.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Maleficent: Mistress Of Evil (@disneymaleficent) на Сеп 10, 2019 в 7:04 PDT

Има нещо в действителност магнетично в това да гледаме Анджелина, а и няма по какъв начин да не признаем, че е просто невероятна и не знаем по какъв начин ще дочакаме 18 октомври, с цел да я гледаме в " Господарката на злото 2 ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР