Изминаха две години откакто Серина Уилямс се оттегли от активната

...
Изминаха две години откакто Серина Уилямс се оттегли от активната
Коментари Харесай

Серина Уилямс с нов бизнес

Изминаха две години откогато Серина Уилямс се отдръпна от дейната си спортна кариера. Което никога не значи, че счита да си почива и да не се занимава с нищо. Още по време на златните си години в тениса тя не стопира да влага в разнообразни компании, а в този момент е подготвена с още нещо.
 Как наподобява Серина Уилямс шест месеца след раждането
6 месеца по-късно - по какъв начин наподобява Серина Уилямс след раждането

Тенисистката се приема такава, каквато е

Преди дни 42-годишната някогашна номер 1 в женския тенис стартира личната си линия декоративна козметика WYN BEAUTY by Serena Williams. Ясно е, че името й идва от думата " надвивам " на британски и в това няма нищо изненадващо.

Серина съпроводи стартирането на пазара с блестящо събитие в Ню Йорк, където компактно до нея беше сестра й Винъс, както и други звезди като Ашли Греъм и Тайшия Адамс. Тенисистката беше облечена в прилепнала светлозелена рокля - същият цвят като на опаковките на WYN BEAUTY.

Марката предлага 10 типа мултифункционални артикули, като пигментите за устни да вземем за пример могат да се употребяват и като руж. Впечатляващо е разнообразието от нюанси при фондьотените - 36, от които има за доста светла, по този начин и за доста тъмна кожа.

Продуктите на WYN BEAUTY by Serena Williams могат да се поръчват онлайн, като цените им са напълно конкурентни - фондьотенът е 29 $, червилата - 20 $, спиралата - 19 $.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР