Измамници - българи, ползващи румънски телефонни номера, звънят и предлагат

...
Измамници - българи, ползващи румънски телефонни номера, звънят и предлагат
Коментари Харесай

Във Фонд Земеделие - мухлясващи проекти и измамници с 40% комисионна за одобрение

Измамници - българи, ползващи румънски телефонни номера, звънят и оферират на фермери по-бързо утвърждение на плановете им, против комисионна. Нейният размер е до 40% от дотацията по европроектите. За порочната скица вид “телефонни измамници” заяви в петък новият началник на фонд “Земеделие” Борис Михайлов и посочи, че информацията му е от достоверни източници.

Телефонните измами се случвали, тъй като във фонда залежавали 2166 плана по Програмата за развиване на селските региони (2014-20202). Забавянето било доста - сред 20-30 месеца, твърди още Михайлов.

" Всички хора с изрядни документи ще си получат парите от нас. Тези инерционни, корупционни практики ще ги спрем по всевъзможен метод ", съобщи още Михайлов.

Шефът на агрофонда даде обещание “залежалите” планове да бъдат финализирани до края на тази година, като е основан график за задачата.

“Направихме разбор на аргументите, довели до забавянето на плановете, и започваме да отстраняваме опциите, които водят до това изрядни планове да мухлясват с месеци, без да има придвижване по тях”, сподели още Михайлов.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР