Изложението Магията на ръцете представя ръчно изработени бижута, керамика, коледни

...
Изложението Магията на ръцете представя ръчно изработени бижута, керамика, коледни
Коментари Харесай

Ръчно изработени коледни играчки представят на изложение в София

Изложението " Магията на ръцете " показва ръчно направени бижута, керамика, коледни играчки и облекла. В него вземат участие над 25 компании, които показват истински произведения. Изложението ще продължи до неделя в изложбена зала " ЦУМ "
Дреха, която можеш да носиш по друг метод всеки час. И да изненадваш хората към себе си. Това да вземем за пример е жилетка, само че не тъкмо.

Анета Драганова: Всяка жилетка е снабдена с един елек, в действителност като свалим елека, ние затваряме по този начин жилетката. Връщаме това назад и като я обърнем наобратно цялата дреха, става двуцветна, според от комбинацията, която сте си избрали. Сега имате това. Отдолу ни е елекът, ние от горната страна можем да вдигнем жилетката. Като вдигнем жилетката, можем да завържем ръкавите ето по този начин, да не се мотаят, да имат роля.
И в случай че това ви се коства необикновено. Вижте тези ексцентрични свещи. Някои от тях са във венециански жанр от 16 век. Изрязани по този начин, че всяко прозорче да свети, до момента в който свещта гори. Оформянето ѝ лишава единствено 10 минути, тъй като другояче парафинът се втвърдява.

Мирослав Петков: Във всяка една свещ, аз влагам обич и си ги обичам всичките. Даже когато някои вземе от мен и не я вземе с деликатност и не я увие, на мен ми е гадно за тази свещичка.
На ревюто може да откриете още ексцентрични хрумвания за подарък. Да зарадвате обичан човек на прага на Коледните празници и по този начин да си подарите усмивка.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР