„Изключително ми е приятно, че сме заедно отново и честно

...
„Изключително ми е приятно, че сме заедно отново и честно
Коментари Харесай

Кметът на Козлодуй се срещна с жителите на село Крива бара

„ Изключително ми е прелестно, че сме дружно още веднъж и почтено казано, това, което виждам като усъвършенствания в Крива бара, доста ме радва. Имате нова визия на площада, нова автобусна спирка, с цел да е комфортно на децата, почистено и приветливо е – доста съм доволна”. С тези думи госпожа Маринела Николова откри в с. Крива бара следващата от изнесените срещи с жители. Едно от желанията на двамата кметове, Маринела Николова и Илиян Иванов, е да се поправят тротоарните плочки в центъра на селото: „ Ще изпратим наш чиновник да направи количествено стойностна сметка, с цел да забележим какъв брой средства ще са ни нужни и, при опция, да се заложат в бюджета за идната година”, сподели госпожа Николова. Тя осведоми жителите на селото, че през 2019 година е планувано видео наблюдаване, което ще бъде инсталирано в четирите обитаеми места /Хърлец, Гложене, Бутан и Крива бара/, както и ще бъде сменена част от осветителната улична мрежа, с помощта на АЕЦ „ Козлодуй”.
Един от въпросите, които бяха заложени, бе обвързван с потребление на постройката на детската градина. „ За момента няма подобаваща стратегия, по която да аплайваме и да възобновим постройката. Имаме хрумвания или за кухня за възрастни и самотно живеещи хора или за предпазено жилище да използваме постройката, само че изчакваме уместно финансиране”, сподели Маринела Николова. На срещата бяха сложени проблеми като: активността на локалния пенсионерски клуб, прекосяването на животни през пътното платно и това, че погазват тревата в детската площадка.
„ Самото село е толкоз преобразено, че в никакъв случай не е изглеждало по този начин. Гробището наподобява доста добре, измит е регионът на някогашния лагер, има нова спортна площадка”, показа една госпожа от присъстващите. Останалите поданици я поддържаха, като допълниха, че са доста удовлетворени от това, което прави кметът на селото, Илиян Иванов, и че го поддържат напълно. „ Вие двамата се конкурирате кой по-хубави усъвършенствания да направи за Козлодуй и за Крива бара”, сподели една от живущите в селото.
В края на срещата кметът на общината, Маринела Николова, връчи плакет по случай златната женитба на семейство Анастасови, които на 14.07.1968 година са сключили цивилен брак.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР