Изграждане на нова зала, работа с детско-юношеската школа и връщане

...
Изграждане на нова зала, работа с детско-юношеската школа и връщане
Коментари Харесай

ВК ЦСКА обяви стратегически партньор, ще строи нова зала

Изграждане на нова зала, работа с детско-юношеската школа и връщане на ЦСКА на върха в България, дадоха обещание президентът на ВК ЦСКА Александър Попов и новият главен сътрудник на отбора компания " Сънотех ", която с изключение на финансово, ще подкрепя клуба и с мениджмънт и ръководство.

" Чакането свърши, търпението си заслужаваше. Дойде времето да обявим стратегически сътрудник в ЦСКА. Това е компания " Сънотех " със притежател и шеф Калоян Величков, с чиято поддръжка ще стартираме възраждането на нашия клуб ", разгласи на конференция през днешния ден Попов. 

" Обединили сме се върху някои базисни неща - компания " Сънотех " е огромна, интернационална, транспарантна и цялостна с възторг. Смятам, че същите качества подготвя нашият клуб. Ние бяхме огромни, сме огромни, най-големите интернационалните триумфи във всички типове спорт са свързани с ЦСКА. Прозрачни сме, през толкоз доста години на компликации, постоянно почтено и искрено сме споделяли сегашното и бъдещето на ЦСКА, а за възторг да не приказваме. Надявам се, че сме намерили дълготраен сътрудник, с който фантазията на всички почитатели да се осъществя колкото може по-бързо ", добави той.

" Обединени сме в няколко аспекта от бъдещата ни работа. Започваме да работим по два фундамента в спортната работа в един клуб, по метода, по който би трябвало да се създадат нещата. Обединени сме да стартираме да мислим съществено за материалната база и още по-сериозно за детско-юношекста школа. Когато сме напът да оправим тези два доста значими съставния елемент, ще пристигна време и за бъдещите триумфи на представителните ни отбори, мъже и дами. Гарантирам ви, че напълно скоро, доста по-бързо в сравнение с наши противници през годините е коствало, да се върнем там, където всички чакаме да бъдем ", сподели още Попов, който по-рано тази година завоюва шампионската купа на България с отбора на Хебър и получи предложение от пазарджишкия клуб за непрекъснат контракт, само че в последна сметка остана в ЦСКА, където извършва ролята на президент и треньор.

" За нас това е чест и идея, това е най-големият клуб в България. Още по-голямо наслаждение за нас е да помогнем навръх тима на Сашо Попов, защото вие всички знаете през какви премеждия е минал и каква голяма личностна жертва е дал в последните 20+ години. В момента договорът ни е за една година, като това е единствено началото. Нашите упования са за много дългогодишно партньорство. Не става дума единствено за финансово подкрепяне, а и в много други аспекти - създаване и подкрепяне в мениджмънт частта, метаморфоза на конструкция на ръководство, както и се надяваме да допринесем, тъй че ЦСКА да има още много други сътрудници ", разяснява Калоян Величков.

Една от главните цели на новото партньорство ще е построяването на нов състезателен комплекс на мястото на зала " Васил Симов ", който да може да приюти всички обединения от школата на клуба, както и представителните тимове. Проблем за реализирането на този план е неразбираемият статут на комплекс " Червено знаме ", само че Попов разгласи, че клубът ще стартира сондажи по тематиката, а Величков изрази вяра до три години на мястото да бъде построена нова зала.

Ако се окаже невероятно да се строи на 4-ти километър, то ще бъде потърсена друга локация за новия дом на ЦСКА, а в това време клубът ще стартира незабавен ремонт на зала " Васил Симов " по най-наложителните точки.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР