Изгорелият джип БМВ Х5 на лихваря Кристиян Колев, известен като

...
Изгорелият джип БМВ Х5 на лихваря Кристиян Колев, известен като
Коментари Харесай

Разследване на Lupa.bg: Авери на Трите хикса изгорили джипа му

Изгорелият джип БМВ Х5 на лихваря Кристиян Колев, прочут като Трите хикса в Бобов дол, е опит за заплашване от неговите приятели да не ги издаде на полицията. Такава версия изложиха пред Lupa.bg опитни криминалисти.

Колев е арестуван за лихварство дружно със брачна половинка на директорката на Агенция за обществено подкрепяне в Бобов дол Весела Кръстева – Мартин Алексов. Възможно е двамата да са развивали и други противозаконни действия, като да вземем за пример трафик на опиати и предложение на секс услуги. Над тях са стояли мастити бандити, които са добре известни на органите на реда. За да не ги „ изпее “, решили да го сплашат, запалвайки първокласния му джип.

Инцидентът е станал пред блока, в който Трите хикса живее. Колев бе арестуван през вчерашния ден за лихварство дружно със брачна половинка на директорката на Агенция за обществено подкрепяне в Бобов дол Весела Кръстева – Мартин Алексов.

Мартин Алексов има автокъща в Перник. Той и брачната половинка му карали скъпи коли – Алексов БМВ Х5, а Весела Кръстева - БМВ, серия 7.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР