Изгониха майка с детска количка от писта на стадион Христо

...
Изгониха майка с детска количка от писта на стадион Христо
Коментари Харесай

Грубо и агресивно отношение към красива майка на стадион! Защо бе изгонена?

Изгониха майка с детска количка от писта на стадион " Христо Ботев " в Габрово. Причината - пристигнала да спортува, вземайки дребното си дете с количка.

" На тази писта съм от 15 години – дълги години като играч, а от скоро и като треньор по лека атлетика. Имам професионална подготовка и съм приключила НСА, т.е. имам техническата просвета по какъв начин да се държа на едни стадион, тъй че да се съобразяваме един с различен ", описа Гала Чалъкова пред Нова телевизия.

" Преди два дни до момента в който спортувах с количката, бях жестоко и нападателно изгонена от пистата. Беше ми казано, че тя няма място на пистата и че в случай че желая да спортувам да си намеря детегледачка, която да ми гледа детето. Иронията е, че в обществените мрежи подтиквам младите майки да бъдат физически дейни, тъй като по този начин са по-пълноценни в развъждането на детето си, а в идващият миг съм изгонена и ми се споделя, че съм неприятен образец ", описа още тя.

По думите й тя е била изгонена от жена, която е президент на един от лекоатлетическите клубове в града.

" Проблемът не е с представител на Община Габрово, нито със чиновник на Общински спортни парцели. Странното е, че казусът е с президент на лекоатлетически клуб. За мен Гала има интерес някой от двата клуба да я припознае като своя треньорка ", каза  Росица Бакърджиева - шеф на Спортни бази – Габрово.

И добави: " Според мен мястото на тази количка не е тук по време на подготовка на футболен тим или по време на подготовка на лекоатлети. Тук не приказваме за нарушение на настилката а на повсеместен учебно-тренировъчен развой ".

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР