Изгоненият снощи от Hell`s Kitchen Артур Ашрафян разкри, че е

...
Изгоненият снощи от Hell`s Kitchen Артур Ашрафян разкри, че е
Коментари Харесай

Артур Ашрафян от Hell`s Kitchen и семейството му дошли у нас, бягайки от война

Изгоненият нощес от Hell`s Kitchen Артур Ашрафян разкри, че е дошъл в България със фамилията си, когато е бил на 10 години. Арменецът е на 33 години и живее повече от две десетилетия.

" Баща ми пристигна първи тук в България, само че не от хубаво. Ние водиме война непрекъснато с една страна, чието име не желая да загатвам, не ми е приятна. Постоянно сме във война. Тогава беше след война и беше доста кофти в страната ни. Бедност, работа нямаше. Баща ми реши да излезе, с цел да помогне на фамилията си. После дойдохме аз, майка ми и сестра ми. Аз бях на 10 години ", описа той в предаването " На кафе " по " Нова телевизия ".

Идването му тук е обвързвано с куриозна преживелица.  " Слязохме на Катедралата във Варна. Майка ми спря едно такси. Не знаехме български, аз знаех няколко думи на съветски. Майка ми не знам по какъв начин изясни. Не знаехме къде отиваме, закараха ни някъде. Майка ми щеше да се разплаче. Човекът очевидно по някакъв метод ни е схванал и ни закара при един арменец. Този човек извика татко ми, който към този момент беше в България. Баща ми пристигна разчувствуван, целият червен и ни посрещна. Иначе щяхме да се загубим ", описа Ашрафян.

" В България пропуснах една година учебно заведение. От шести клас започнах без да знам езика. Започнах да спортувам още от Армения. Тук упражнявах кикбокс, ММА. Повечето ми родственици са в Армения. За жал последно вървях там през 2007 година ", разкри Артур.

" Първата седмица в Hell`s Kitchen ми беше най-трудно, защото ми липсваха без дамата и детето. Ходил съм по кулинарни надпревари, също и по спортни, защото от дребен упражнявам ММА. Научих много неща от предаването - и от началник, и от Дани. Срещат ме хора по улицата и ми споделят, че съм им бил любимец. Ако направя ресторант, всички неща ще са мои авторски. Готвя по арменски предписания, имам една остаряла арменска книга ", описа още участникът в кулинарното риалити.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР