Изглежда, че колекцията яхти Ritz-Carlton направи своя дебют с Evrima

...
Изглежда, че колекцията яхти Ritz-Carlton направи своя дебют с Evrima
Коментари Харесай

Ritz-Carlton пуска нова суперяхта за круизни пътувания

Изглежда, че сбирката яхти Ritz-Carlton направи своя дебют с Evrima едвам през вчерашния ден, само че сдружението към този момент има още един нов транспортен съд, който се чака с неспокойствие. Компанията преди малко отвори резервации за круизи на втората си суперяхта Ilma, кръстена на малтийската дума за вода.

Яхтата ще направи първото си пътешестване през септември 2024 година, пътувайки за седем нощи сред Атина и Хайфа, Израел. Ilma ще разполага с 228 жилището, всеки със независима тераса, с потенциал до 456 посетители. Въпреки че всички жилища са необикновено просторни, Ilma ще разполага с по-голяма алтернатива за апартамент от Evrima, с нови кабини от 1000 квадратни фута. Интериорите са дело на основаната в Лондон компания AD Associates, с спомагателна работа от дизайнера при осветлението DPA, а екстериорите са от финландското студио за яхти Aivan.

Въпреки че корабът е планиран да наподобява и да се усеща като яхта, той разполага с редица улеснения, на които гостите могат да се насладят, в това число пет ресторанта, шест бара (включително трезор за вино и салон за пури), Ritz-Carlton Spa, инфинити басейн, бутик и даже детски клуб Ritz. Има и открита палуба с пряк достъп до водата за плуване и водни спортове, което също е характерност на Evrima.

Със умерено движение на корабоплаване и повече нощувки в пристанището, нашият средиземноморски сезон 2024 акцентира същността на метода на живот с яхта, като дава на гостите повече време да се потопят в действителност в оживените култури, локалната кухня и естествената хубост на района “, споделя пред изданието Travel + Leisure Дъг Протеро, основен изпълнителен шеф на The Ritz-Carlton Yacht Collection

След встъпителното пътешестване на Ilma, корабът ще плава по направления от 7 до 13 нощувки по Средиземно море, с пристанища, в това число Монте Карло в Монако, крайбрежието на Амалфи в Италия и Канарските острови в Испания. Цените за круизно пътешестване с Ilma стартират от 7400 $ на човек.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР