Изборна хроника е специална рубрика на Дневник, в която редакцията

...
Изборна хроника е специална рубрика на Дневник, в която редакцията
Коментари Харесай

Изборна хроника: Джамбазки ще спре гей парада в София въпреки подкрепата на "София прайд"

" Изборна хроника " е специфична графа на " Дневник ", в която редакцията събира новините от предизборната акция, за които няма да бъде написана публикация, само че е значимо да бъдат маркирани.

Джамбазки ще спре гей парада в София макар поддръжката на " София прайд "

Кандидатът за кмет на София от Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки благодари на " София прайд " за изразената поддръжка от придвижването след нападките на водача на " Атака " Волен Сидеров към него в предаването " Референдум " по Българска национална телевизия тази седмица. Сидеров, който също се кандидатира за изборите в столицата, разгласи, че евродепутатът е гей и би трябвало да оглави гей парада, който постоянно се организира в София. От " София прайд " означиха, че в случай че Джамбазки премисли политическите си полезности, биха го вкарали в организационния комитет на прайда.

" Аз съм просто бял, хетеросексуален мъж, поданик, на изборна позиция, по тази причина отхвърлям общително отправената покана. Но да сме наясно - в случай че и до момента в който съм кмет, никакви " паради " няма да се организират по софийските улици. Парадът отпада, занапред да се разберем ", написа в профила си във " Facebook " Джамбазки.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Местни избори 2019 (166)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР