Изборите приключиха преди 10-15 дни, съсредоточавам се в областите, където

...
Изборите приключиха преди 10-15 дни, съсредоточавам се в областите, където
Коментари Харесай

На 2 юни Борисов съветва събитията от най-новата ни история да влязат в учебниците

" Изборите завършиха преди 10-15 дни, концентрирам се в областите, където спечелихме " . Това сподели министър председателят Бойко Борисов по време на обиколката. Днес той посети Сливен, Котел и Ябланово.

Само толерантността може да избави България , съобщи министър председателят Бойко Борисов до момента в който шофираше към трето обитаемо място в неделния ден. В колата бяха финансовият министър Владислав Горанов и кмета на Котел Коста Каранешев.
 Борисов кара до Котел, с цел да види пречиствателната станция и фолклорното учебно заведение Обновена
Борисов кара до Котел, с цел да види пречиствателната станция и фолклорното учебно заведение

Училището да стане балканско учебно заведение за музикални принадлежности

Борисов изясни какъв брой усъвършенстван е пътя към село Ябланово и че по тези места са изселени хиляди мюсюлмани. " Нарочно ги запитвам по какъв начин се споделят, с цел да видят хората, че са единствено мюсюлмански имена. А ги лъжеха, че ще дойдем, ще ги изселим, ще им съборим джамиите. А ние им направихме пътища . Като се стабилизира промишлеността ще вдигнем и пенсиите ". Това съобщи министър председателят Бойко Борисов в село Ярлово.

Борисов напомни, че н а 2 юни честваме паметта на героите починали в борба за свободата на България . Това е денят на Христо Ботев и негови четници, починали за освобождението на България от турско иго.

Споменавайки за началото на Възродителния развой министър председателят посъветва просветния министър Красимир Вълчев да включат и събитията от най-новата ни история в учебниците . Според Борисов, в случай че НАТО и Варшавския контракт не били мощни организации, в края на 80-те години в България щяло да има Косово (отцепила се провинция от Сърбия, отчасти приета като страна на Балканския полуостров - б.р.).

Припомняме, сърбите считат провинцията за люлка на страната и духовността си от Средновековието насам. Битката при Косово поле от 1389 година, когато сръбските благородници се опълчват против турците, се счита за едно от най-важните събития в сръбската история) .
 Борисов остана удовлетворен от ремонтите в Сливен
Борисов остана удовлетворен от ремонтите в Сливен

Премиерът инспектира реновирани инфраструктурни обекти

Жители на едно от селата, което Борисов посети през днешния ден, са му подарили барелеф . Премиерът разкри, че го е отказал с ангажимента, да бъде изпратен, откакто Борисов се спомине.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР